Perla Palace

Perla Palace is één van de mooiste partycentra in Utrecht en omstreken en kenmerkt zich zich door haar bijzondere thematische karakter; klein of grootschalig, warm, exclusief en een eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan. Wij bieden alle benodigdheden en, wellicht ten overvloede, een hoge food & beverage kwaliteit met hoogwaardige service. Faciliteiten lopen uiteen van organisatie ondersteuning tot aan een lasershows. U zult verbaasd staan over het scala aan mogelijkheden die wij u kunnen bieden en u kunt er van uitgaan dat wat u ook wenst, wij het voor u kunnen organiseren.

Veelgestelde vragen

Bij een huwelijk komt een hoop kijken, er moet veel geregeld worden en er vaak zijn er veel vragen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Wanneer jullie interesse hebben in Perla Palace plannen we graag een afspraak met jullie in. Dan laten we de locatie zien en bespreken wij direct de mogelijkheden. Een vrijblijvende optie kan geplaatst worden en een offerte zullen wij aan de hand van jullie wensen uitwerken. Deze vrijblijvende offerte en de optie blijft twee weken geldig.

Vier tot zes weken voor jullie huwelijksdag maken we een afspraak om de details door te spreken.

Suggesties kunnen wij zeker geven! Menig band/DJ is hier al te gast geweest om een knalfeest te verzorgen.
 
Gemiddeld is 10% van het aantal gasten verhinderd (afhankelijk van de periode) en zegt van te voren af. Daarnaast blijkt dat er in de week voorafgaand aan jullie huwelijksdag, en zelfs op de dag zelf, ook nog 10% van de gasten vanwege onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kan zijn.
 
Bloemen zijn een zeer persoonlijke keuze. Wij kunnen bloemwerk voor jullie verzorgen en bestellen bij onze vaste bloemenleverancier, we kunnen jullie in contact brengen zodat de voorkeur kan worden besproken. Onze leverancier zorgt er dan voor dat alles op de juiste plek komt te staan. Het is ook mogelijk dat jullie zelf de bloemdecoratie meenemen.
 
Dit is afhankelijk van jullie wensen en invulling voor jullie bruiloft. Neem daarom direct contact op om een offerte te ontvangen.
Uiteraard is dit mogelijk. Vergeet dit niet aan te geven in ‘Aanvullende Informatie’.
 
In principe is het niet een must maar een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie een onbezorgde dag hebben! Het plannen van bruiloft kost vaak erg veel tijd en is daarom voor veel bruidsparen een stressvolle periode. Een weddingplanner kan die stress verminderen door jullie te helpen met de organisatie. Tevens heeft een weddingplanner vaak veel ervaring op het gebied van bruiloften.
 
De ondertrouw vindt plaats op het gemeentehuis van jullie woonplaats. Houd er wel rekening mee dat voor de ondertrouw een paar belangrijke documenten noodzakelijk zijn! De volgende documenten hebben jullie nodig: een kopie van je legetimatie bewijs, een afschrift van je geboorteakte en een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie.
 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.