ZALEN

PERLA PALACE 1

Onze prachtige Perla Palace 1 biedt voldoende ruimte voor grote evenementen. Een enorme en glamoureuze suite met een meer intieme en gezellige sfeer die plaats biedt aan maximaal 1050 personen. Onze evenementenplanners kunnen de lay-out van de zaal op maat maken om uw gewenste uitstraling vlekkeloos te bereiken.

Perla Palace 1 beschikt over een glanzende vloer, dat van nature de omgeving complimenteert en tegelijkertijd moeiteloos schoonheid biedt. Onze dansvloer reikt verder dan de behoeften aan festiviteiten en vieringen, volledig aanpasbaar aan uw behoeften.

Of u nu een intieme viering heeft in deze moderne zaal, of een grandioos nacht van dansen met uw vrienden en familie, Perla Palace 1 is de ruimte waar uw dromen tot leven kunnen komen. We zijn in staat om een ​​reeks diensten te leveren die perfect zijn voor elk evenement.

Onze flexibele aanpak laat dromen tot leven komen; met zijn verhoogde plafond, prachtige vloer en verlichting, onze Perla Palace 1 een van de grootste en zeker mooiste evenementen-suites in Utrecht en omgeving.

vraag hier een offerte aan

Offerte

    VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

    Als er een dag is waarop u absoluut wilt dat alles perfect geregeld is, dan is het wel uw trouwdag. Het regelen van een zo’n feest – wat voor vooral de bruid en bruidegom een onbezorgde dag is om een leven lang op terug te kijken – is dan ook een aangelegenheid die u het best aan professionals over kan laten.

    NEEM CONTACT OP